Katjes – Hvide katte

Pris pr. 30 gram

kr. 6,50

Katjes – Hvide katte

Nyd Ren Slikforkælelse med Katjes fra Slikaway

Slikaway præsenterer stolt Katjes, en uimodståelig godbid, der er lækker hele året rundt og særligt velegnet til at forvandle dit julefad til et sandt festfyrværkeri af god juleslik.

Lækkert Slik – En Smagsoplevelse uden Lige

Katjes er ikke bare slik; det er en smagsoplevelse uden lige. Hver mundfuld er en rejse gennem delikate smagsnuancer, der vækker dine smagsløg til live. Denne udsøgte lækkerbisken er skabt til dem, der ønsker ren slikforkælelse.

Bland Selv Slik Online – Skab Din Personlige Slikmix

Med vores “Bland Selv Slik Online” funktion kan du skabe din egen personlige slikoplevelse. Katjes er en essentiel ingrediens til at sammensætte din unikke slikpose, perfekt til at tilfredsstille dine søde cravings hele året rundt.

Godt til Julefadet – Skab Magien af God Juleslik

Katjes er ikke kun lækker; den er også den perfekte tilføjelse til dit julefad. Den farverige og velsmagende blanding af slik vil sprede juleglæde og tilføre magi til din festlige tid. Katjes er en favorit for alle aldre og gør julehyggen endnu sødere.

Bestil Katjes fra Slikaway – Din Søde Destination Online

Tag kontrollen over din slikoplevelse og bestil Katjes fra Slikaway i dag. Vi leverer slikglæde lige til din dør, og med vores nemme online platform er det hurtigt og bekvemt at forkæle dig selv eller overraske nogen, du holder af, med denne udsøgte godbid. Bestil nu og nyd Katjes’ lækre smagsunivers!

Ingredienser: glukosesirup, sukker, modificeret stivelse, 10,5% frugtsaft fra frugtsaftkoncentrater (æble, hyldebær), dextrose, 5,1% skummetmælkspulver, kartoffelprotein, surhedsmidler (citronsyre, æblesyre, mælkesyre), naturlige smagsstoffer, frugt- og grøntsagskoncentrater (saflor, citron, æble), spirulina koncentrat, hydrolyseret ærteprotein, vegetabilsk olie (solsikke), glaseringsmidler (bivoks, hvid og gul).
Bestil inden 13 timer & 9 minutter for at få pakket dit slik idag!
Varenummer (SKU): 657 Kategorier: , , , ,

Yderligere information

ANTAL GRAM

30GRAM, 60GRAM, 90GRAM, 120GRAM, 150GRAM

Har du allergi, så være opmærksom på, at blandet slik kan indeholde disse allergener:

GLUTEN, SOYA, MÆLK, ÆG, HVEDE, NØDDER, JORDNØDDER OG ANDRE NØDDETYPER.

Vegansk slik er et plantebaseret alternativ til traditionelt slik og indeholder ingen animalske ingredienser som gelatine, mælkeprodukter eller bivoks. Det er populært blandt veganere, men også et godt valg for dem, der ønsker en mere miljøvenlig eller dyrevenlig kost. Vegansk slik kan omfatte alt fra vingummier og skumfiduser til chokolade og karameller. Mange producenter bruger pektin, agar-agar eller majsstivelse i stedet for gelatine, hvilket gør det tilgængeligt for en bredere målgruppe. Som med alt slik er det vigtigt at tjekke ingredienslisten for andre allergener som: SOJA, GLUTEN, NØDDER og JORDNØDDER.

Katjes er en tysk slikproducent, der er kendt for sine gelatinefri produkter, hvilket gør dem til et populært valg blandt vegetarer og veganere. Katjes tilbyder et stort udvalg af vingummier og lakrids, alle fremstillet uden animalsk gelatine. Deres frugtvingummier er lavet med naturlige farver og smagsstoffer, hvilket giver dem en autentisk smag. Katjes er ikke kun kendt for deres lækre produkter, men også for deres miljøvenlige tilgang til produktionen. Med Katjes får du slik, der både er godt for dig og for planeten.

Gå til kategori