Candynavia – Gigant Tunger

Pris pr. 30 gram

kr. 6,95

Candynavia – Gigant Tunger

Candynavia Gigant Tunger – En Kolossal Slikoplevelse

Beskrivelse:

Oplev den ultimative sliknyhed med Candynavia Gigant Tunger, nu tilgængelige på Slikaway. Disse imponerende, store slikstykker er en ny tilføjelse til vores “bland selv slik” udvalg, der garanterer en sjov og unik smagsoplevelse. Med deres betydelige størrelse og frugtige smag er de ideelle for dem, der søger noget ud over det sædvanlige i deres slikpose.

En Kolossal Smagsoplevelse

Candynavia Gigant Tunger er en perfekt blanding af størrelse og smag. Disse gigantiske slikstykker er ideelle til at dele eller nyde som en særlig godbid. Tilføj dem til din bland selv slik-pose på Slikaway for en sjov og unik dimension i din slikoplevelse.

Højdepunkter:

  • Imponerende store og farverige slikstykker
  • Rig og frugtagtig smagsoplevelse
  • Ideel tilføjelse til enhver bland selv slik-pose
  • Køb dem på Slikaway’s Bland Selv Slik side

Gør din næste slikpose ekstraordinær med Candynavia Gigant Tunger – tilgængelig nu hos Slikaway, din foretrukne destination for billigt og kvalitetssikret slik online.


Opdateret Blogindlæg: “Candynavia Gigant Tunger: En Kolossal Nyhed i Slikverdenen”

Introduktion:

Opdag Candynavia Gigant Tunger, den nyeste sensation i vores “bland selv slik” sortiment, nu tilgængelig på Slikaway. Disse kæmpe slikstykker er en sjov og unik måde at nyde slik på, og de har allerede fanget opmærksomheden blandt slikelskere.

1. Gigantiske Godbidder fra Candynavia

Candynavia Gigant Tunger er ikke bare store i størrelse; de er også store på smag. Disse farverige og frugtagtige godbidder tilbyder en sjov og anderledes måde at nyde slik på.

2. Perfekt Til Deling – Eller Til En Stor Sliktrang

Med deres imponerende størrelse er Candynavia Gigant Tunger perfekte til at dele. De er også ideelle for dem, der ønsker at tage deres slikoplevelse til et nyt niveau.

3. Tilføj Candynavia Gigant Tunger til Din Bland Selv Slik-Pose

Tilføj disse kolossale godbidder til din næste slikpose ved at besøge Slikaway’s Bland Selv Slik og opdag, hvordan de kan bringe en helt ny dimension til din slikoplevelse.

Afslutning:

Candynavia Gigant Tunger er mere end bare en stor godbid – de er en ny måde at opleve slik på. Besøg Slikaway i dag, og oplev denne nyeste tilføjelse til vores udvalg af billigt, sjovt og kreativt slik online.

INDHOLD

Indhold

Ingredienser: Glukosesirup, sukker, vand, gelatine, majsstivelse, fugtighedsbevarende middel (sorbitol), syre (citronsyre), aromer, vegetabilske olier (palme, kokos), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), farvestoffer (E120, E133, E171).

Næringsværdi pr. 100g
Energi 1369 KJ 322 kcal
Fedt g
– Heraf mættet g
Kulhydrat 76 g
– Heraf sukkerarter 52 g
Protein 4.4 g
Salt 0.1 g

 

Bestil inden 15 timer & 16 minutter for at få pakket dit slik idag!
Varenummer (SKU): 682-1 Kategorier: , , , ,

Yderligere information

ANTAL GRAM

30GRAM, 60GRAM, 90GRAM, 120GRAM, 150GRAM

Har du allergi, så være opmærksom på, at blandet slik kan indeholde disse allergener:

GLUTEN, SOYA, MÆLK, ÆG, HVEDE, NØDDER, JORDNØDDER OG ANDRE NØDDETYPER.

Laktosefri slik er fremstillet uden mælkesukker (laktose), som normalt findes i produkter med mælk. Det er ideelt for personer med laktoseintolerance, da det giver dem mulighed for at nyde slik uden risiko for maveproblemer. Det er dog vigtigt at bemærke, at laktosefri slik kan indeholde andre ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner. Disse kan omfatte: GLUTEN, SOJA, ÆG, NØDDER, JORDNØDDER OG ANDRE NØDDETYPER. Som med alt slik bør ingredienslisten læses grundigt, især hvis du har flere fødevareallergier.

Glutenfri slik er specielt fremstillet uden glutenholdige ingredienser som hvede, rug, byg eller almindelig havre. Det er et sikkert valg for personer med cøliaki eller glutenintolerance, da det ikke udløser de uønskede reaktioner, der kan opstå ved indtagelse af gluten. Når du køber glutenfri slik, er det vigtigt at sikre, at det er certificeret glutenfrit, da nogle produkter kan være forurenet med gluten under fremstillingen. Selvom slikket er glutenfrit, kan det stadig indeholde andre allergener som: SOJA, MÆLK, ÆG, NØDDER, JORDNØDDER OG ANDRE NØDDETYPER, hvilket gør det vigtigt at tjekke ingredienslisten nøje.