Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri 33 Cl

kr. 19,95

Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri 33 Cl

Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri: Hent Krigerenergien

Mortal Kombat Energy Finish Him Sukkerfri 33 Cl er mere end bare en energidrik; det er en hyldest til et af de mest ikoniske videospil nogensinde. Denne unikke energidrik er inspireret af det første Mortal Kombat-spil, der debuterede i 1992, og bringer spillets intense energi ind i din hverdag. Med en kraftfuld kombination af koffein og taurin er denne sukkerfri drik designet til at give dig den ultimative energiboost.

Hovedingredienser:

  • Koffein og Taurin: En potent blanding for maksimal energi og fokus.
  • Sukkerfri: Nyd en intens energiboost uden ekstra sukker.
  • Klassisk Energismag: En traditionel energidriksmag, der vil vække dine sanser.
  • Kulturarv: Inspireret af Mortal Kombats rige historie og brutale kampstil.

Ideel til Gamere og Actionelskere: Uanset om du er midt i en episk gaming session, fordybet i din træning, eller har brug for energi til din hektiske dag, er Mortal Kombat Energy Finish Him den perfekte drik til dig.

Tag din energi til næste niveau med Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri, og lad drikken være din ledsager i jagten på succes og sejr.


“Mortal Kombat Energy: Fra Spilkonsol til Energidrik”

En Energidrik Værdig til en Kampmester

Mortal Kombat har været en bastion inden for videospilsindustrien i årtier, og nu har denne legendariske serie taget skridtet fra skærm til energidrikkens verden. Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri 33 Cl er ikke bare en hyldest til et videospil, men en inkarnation af spillets energi og intensitet i drikkeform.

Hyldest til et Gaming-ikon Siden 1992 har Mortal Kombat-serien været synonym med dybe historier, innovative kampmekanikker og de uundgåelige “Fatality” afslutninger. Denne energidrik fanger seriens essens med sin kraftige blanding af koffein og taurin, der er perfekt til at holde spilfans og actionentusiaster energiske.

To Varianter, Én Legendarisk Oplevelse Mortal Kombat energidrik fås i to forskellige varianter, hver med sin unikke vinkel på energidrik-oplevelsen. Uanset hvilken variant du vælger, får du en del af Mortal Kombats legendariske univers.

En Uundværlig Drik for Gamere For dem, der har brugt timer på at mestre deres favoritkarakterer i Mortal Kombat, bringer denne energidrik den samme intensitet og koncentration, som er nødvendig for at vinde i spillet. Det er den perfekte drik for lange spillesessioner eller når du har brug for et boost for at overkomme dagens udfordringer.

Så når du har brug for et ekstra energiløft, eller ønsker at ære din kærlighed til Mortal Kombat, er Mortal Kombat Energy Finish Him – Sukkerfri 33 Cl det ideelle valg. Tag en slurk og mærk energien af en ægte kampmester.

  INDHOLD  

Ingredienser: vand, , carbondioxid, maltodextrin, surhedsregulerende middel: E330, E331; taurin 0.1%, aromaer, konserveringsmiddel: E202, E211;
koffein 0.03 %, sødestoffer: E955; vitanimer: niacin, vitamin B6; inositol, farve: E129*, E110*, E133; *kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og
koncentrationsevne. Opbevares tørt og køligt.
Højt koffeinindhold (32 mg/100ml). Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.

 

Proteiner
0 g
Energi
21 kcal
Indhold
330 ml
Kulhydrater
4,5 g
Kulsyreholdige
Ja
Type energi booster
Koffeinbaseret, Taurin baseret
Fedtstoffer
0 g
Heraf sukkerarter
4,5 g
Heraf mættede
0 g
Salt
0 g
Bestil inden 15 timer & 16 minutter for at få pakket dit slik idag!
Varenummer (SKU): Mortal Kombat Energy Finish Him - Sukkerfri 33 Cl Kategorier: ,

Yderligere information

ANTAL GRAM

30GRAM, 60GRAM, 90GRAM, 120GRAM, 150GRAM