Takis Intense Nacho (Non-Spicy) 92 Gram US

Ikke på lager

kr. 40,00

Takis Intense Nacho (Non-Spicy) – 92 Gram: En Smagsekspedition uden Styrke

Opdag en ny dimension af nacho smagsoplevelse med Takis Intense Nacho (Non-Spicy). Disse rullede tortillachips er det perfekte valg for de, der ønsker en fyldig nachoost-smag uden stærke krydderier. Oplev den harmoniske blanding af smagfulde ingredienser og en mild, men markant ostesmag, der omslutter hver spiralformet chip.

Grunde til at prøve Takis Intense Nacho (Non-Spicy):

  • Fyldig Ostesmag: Tilbyder en dyb og tilfredsstillende smagsoplevelse af nachoost uden at dominere med styrke.
  • Spiralformet Nydelse: Den sjove og unikke spiralform gør hver snacktid spændende og anderledes.
  • Perfekt for Mildere Palader: Ideel for de, der nyder komplekse smagsprofiler uden behov for styrke.
  • Engagement i Smag: Hver pose fra Takis beviser deres dedikation til at skabe nyskabende snacks, der skiller sig ud.

Takis Intense Nacho (Non-Spicy) er den ideelle snack for dem, der søger en rig smagsoplevelse med et twist af originalitet, men uden den traditionelle styrke. Disse chips er perfekte til sociale sammenkomster, afslappende aftener eller som en del af en spændende snackmenu.

Dyk ned i den rige verden af Takis Intense Nacho (Non-Spicy) og lad dig forføre af en smagsoplevelse, der appellerer til alle, der foretrækker en mindre krydret snack.

Bestil inden 15 timer & 15 minutter for at få pakket dit slik idag!
Varenummer (SKU): Takis Intense Nacho (Non-Spicy) 92 Gram US Kategorier: ,

Beskrivelse

Ingredienser: Majsmel (forarbejdet med lime), SOJAbønner og/eller palme- og/eller rapsolie, jodiseret salt, sukker, naturlig og kunstig smag, citronsyre, SOJAprotein, gær, mononatriumglutamat, maltodextrin, natriumdiacetat, delvis hydreret SOJAbønneolie, Kunstige farver (rød 40, gul 6), løgpulver, stærk chili peber (Chile), natriumbicarbonat, natriumguanylat, natriuminosinat, siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), antioxidant (Bht, Tbhq, propylenglykol Bha).

Allergi Information: SOJA.

Næringsindhold pr/100g: Energi 2105kJ / 503kcal, fedt 29g, mættet fedt 4,2g, kulhydrater 55g, sukker 1,8g, protein 6,3g, salt 2g.

Chips er en af de mest populære snacks i verden, og de kommer i mange forskellige former, smage og teksturer. Fra Cheetos’ ostede sprødhed til KiM's klassiske kartoffelchips og Pringles' unikke rørform, har chips noget at tilbyde enhver smag. I Danmark er chips ofte forbundet med hygge, film-aftener og fester, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Når det kommer til chips, er der mange mærker, som har gjort deres indtog på det danske marked. De fire store aktører er Cheetos, KiM's, Pringles og Taffel. Derudover er der den stærke nykommer Takis, som har taget markedet med storm med sin intense smag. Cheetos er kendt for sin karakteristiske ostesmag, der gør dem til et hit blandt både børn og voksne. Den sprøde tekstur og den rige smag af cheddar har gjort Cheetos til en uundgåelig del af chipsuniverset. KiM's er et af de ældste og mest elskede mærker i Danmark. Deres udvalg strækker sig fra de klassiske KiM's Salt & Vinegar til de stærkere KiM's Chili. Med KiM's kan man altid forvente kvalitet og knasende sprødhed. Pringles skiller sig ud fra de traditionelle chips med deres rørform og jævne konsistens. Pringles kommer i en bred vifte af smage som Pringles Sour Cream & Onion og Pringles Original, der er elsket verden over for deres ensartede sprødhed og intens smag. Taffel tilbyder et bredt sortiment af smagsvarianter, der spænder fra de klassiske Taffel Paprika til de mere eksotiske Taffel American Ranch. Taffel er kendt for deres kvalitetsprodukter og har gennem årene etableret sig som en af de foretrukne chipsmærker i Skandinavien. Hvis du elsker stærke chips, er Takis det rette valg. Disse mexicanske chips er rullet i en form, der ligner små taquitos, og de er kendt for deres intense krydderier og smag. Varianter som Takis Fuego og Takis Nitro er fyldt med smagsintensitet og varme.