M&M’s

CHOKOLADE

M&M´S Peanut

kr. 4,99
Tilføj til kurv

CHOKOLADE

M&M´S Crispy

kr. 6,00
Tilføj til kurv

M&M

M&M’s – Fudge Brownie

kr. 26,00
Tilføj til kurv

M&M

M&M´s – Limited Edition – Brownie

kr. 41,00
Tilføj til kurv

Bland selv M&M’s slik - Slikposer med M&M’s

Skab din egen unikke oplevelse med bland selv M&M’s slik i vores online slik butik. Vi giver dig friheden til at sammensætte din helt personlige slik-blanding af M&M’s og meget andet slik, efter dine egne præferencer. I vores slik webshop, der tilbyder bland-selv M&M’s finder du et omfattende udvalg af M&M’s i forskellige former, smagsvarianter og teksturer. Fra klassiske M&M’s favoritter til nye M&M’s-smage og spændende varianter er vores M&M’s slik sortiment skræddersyet til at imødekomme enhver slikmund. Du kan kombinere dine foretrukne slik og godter samt skabe en unik slikblanding.

Køb billigt M&M’s slik - Billigste slik webshop

Fra de velkendte og elskede M&M’s til de nyeste smagsoplevelser. Tag dig tid til at kombinere dine foretrukne M&M’s, og skab en unik slikblanding, der kun findes i din verden.

Et bred udvalg af M&M’s

Udforsk et omfattende sortiment af M&M’s og vælg præcis det, der glæder din slikmund. Hos os finder du alt, hvad du foretrækker, når det kommer til M&M’s. Udforsk vores M&M’s skattekiste her på siden.

Overrask en ven og send en slikpose med M&M’s

Forkæl dig selv eller overrask en ven med en personligt sammensat slikblanding af M&M’s. Vi gør det nemt for dig at dele glæden ved M&M’s og sprede smil. Overrask en ven med en slikpose med M&M’s eller skab en unik kombination af smagsoplevelser, der vil bringe smil frem.