Werthers

KARAMEL

WERTHER’S ORIGINAL SOFT CHOCOLATE TOFFEES

kr. 5,25
Tilføj til kurv

BOLCHER

Werthers Original

kr. 4,99
Tilføj til kurv

KARAMEL

WERTHER’S ORIGINAL SOFT CHOCOLATE TOFFEES 1 kg

kr. 185,00
Tilføj til kurv

Bland selv Werthers slik - Slikposer med Werthers

Skab din egen unikke oplevelse med bland selv Werthers slik i vores online slik butik. Vi giver dig friheden til at sammensætte din helt personlige slik-blanding af Werthers og meget andet slik, efter dine egne præferencer. I vores slik webshop, der tilbyder bland-selv Werthers finder du et omfattende udvalg af Werthers i forskellige former, smagsvarianter og teksturer. Fra klassiske Werthers favoritter til nye Werthers-smage og spændende varianter er vores Werthers slik sortiment skræddersyet til at imødekomme enhver slikmund. Du kan kombinere dine foretrukne slik og godter samt skabe en unik slikblanding.

Køb billigt Werthers slik - Billigste slik webshop

Fra de velkendte og elskede Werthers til de nyeste smagsoplevelser. Tag dig tid til at kombinere dine foretrukne Werthers, og skab en unik slikblanding, der kun findes i din verden.

Et bred udvalg af Werthers

Udforsk et omfattende sortiment af Werthers og vælg præcis det, der glæder din slikmund. Hos os finder du alt, hvad du foretrækker, når det kommer til Werthers. Udforsk vores Werthers skattekiste her på siden.

Overrask en ven og send en slikpose med Werthers

Forkæl dig selv eller overrask en ven med en personligt sammensat slikblanding af Werthers. Vi gør det nemt for dig at dele glæden ved Werthers og sprede smil. Overrask en ven med en slikpose med Werthers eller skab en unik kombination af smagsoplevelser, der vil bringe smil frem.