RED EN POSE

Vis

RED EN POSE

Red en pose 1000g

kr. 99,95
Tilføj til kurv

Stop spild af slik, red en pose der er pakket forkert.

Her hos SlikAway går vi meget op i at undgå spild af mad men desværre kan vi ikke sige os fri for at der bliver pakket forkert når vi pakker slik. Når du vælger at købe en af vores RED EN POSE så er du med til at stoppe madspild. 

Lageret pakker slik poser hver dag og for at vi kan følge med så pakker vi ofte poserne som vi forventer at sælge i denne uge vi går ind i men nogle gange kommer vi til at pakke for mange slik poser og det er faktisk der at poserne bliver til RED EN POSESLIK. 

Slikket er frisk og lækkert men du kan opleve at nogle af poserne har været pakket i 8 dage, de fleste poser er pakket i går eller i dag.

Du kan også finde poser her der har fejl i emballagen så det slet ikke er slikket der har nået sidste dato. Hvis det er tilfældet så pakker vi ofte original posen ind i en anden pose og lukker den så friskheden holder.

I nogle helt specielle 

Noget slik kan have nået BEDST FØR DATO, det betyder at vi må stadig gerne sælge slikket hvis det smager godt og ikke er dårligt på nogen måde. Derfor kan du også opleve at finde slik på denne side RED EN POSE som har en bedst før dato. Læs mere om reglerne hos fødevarerstyrelsen